Dyrlegebutikken.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Dyrlegebutikken.no er en nettbutikk som selger produkter du vanligvis vil finne i vareutvalget hos en dyreklinikk.

Ved å tilby disse produktene i vår nettbutikk, kan du enkelt handle hjemmefra, ta deg tid til å lese om de forskjellige produktene, og få disse sendt hjem i posten.

Vi er autoriserte veterinærer og dyrepleiere som står bak utvikling og drift av denne nettsiden, og vi selger kun produkter vi allerede kjenner til og anvender i det daglige.

Vi ønsker å fremstå som brukervennlige, ryddige og profesjonelle.

Vår målsetning med dyrlegebutikken.no er å tilby nye og allerede eksisterende kunder en mulighet til å utforske vårt brede varesortimet på nett, endel av varene kan du få kjøpt fra våre klinikker, vi gjør dere oppmerksomme på at varene er noe dyrere i klinikk en det er å bestille det fra nett. For å få nett prisene, kan du bestille via nett og krysser av på hentes i klinikk

Ved spørsmål, eller ønske om å komme i kontakt med oss vennligst send en epost til dyrlegebutikken@evidensia.no eller ring og spør etter Abdul eller Elisabeth på 38149595 mellom 10:00 og 15:00 hverdager.

 

 

Besøksadresse:

 

Evidensia Kristiansand Dyreklinikk.

Torridalsveien 49,

4630 Kristiansand S 

ORG nr:982308232

 

 

Forskuddsbetaling til kontonummer : 9480.05.21100

OBS! De som velger å betale via forskuddsbetaling må sende en sms til 90855740 når de har overført penger. Da blir pakken sendt så fort vi ser at pengene er på konto. De som velger denne betalingmetoden må beregne noe lenger leveringstid! 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke