Dyrlegebutikken.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Eye Envy Tear Stain Remover

Eye Envy er det ultimative innen for tårestripefjerning.

Produktet anvendes kun til utvendig pleie, det er trygt å bruke, gir ingen irritasjon og renser effektivt tårestriper, missfarging og hemmer produksjon av nye tårestriper. Kan også brukes på valper og kattunger.

Bemerk: For å fjerne tårestriper anbefales det sterkt å bruke både Eye Envy væsken og pulveret. Med denne kombinasjonen vil du oppnå det maksimale resultatet.

Eye Envy inneholder IKKE blekemidler, peroxider, antibiotika, steroider eller andre skadelige stoffer.  

Når du kjøper produktet får du også med et detaljert instruksjonshefte som gjør bruken av Eye Envy lettere og øker sjansen for et godt resultat. 

Bruk: Væsken anvendes til rengjøring av tårestriper, deretter påføres Eye Envy pudderet fra øyekroken og langs nederste øyelag, bruk en liten makeup-pensel eller en bomullspinne (kan også brukes på noen matflekker og gul misfargning på poter).

 

Eye Envy består av naturlige produkter. De inneholder IKKE antibiotika, de er ANTIBAKTERIELLE produkter som motvirker soppinfeksjoner og andre bakterielle problemer som kan oppstå når pelsen under øynene klistres sammen av væske fra øyet og huden ikke får luftkontakt. Alle ingredienser er kjent fra gammelt av og godt utprøvd, noen av ingrediensene brukt allerede på 1100-tallet mot øyeplager. Eye Envy innholder INGEN kjemiske ingredienser, som blekemiddel i form av peroksider eller andre stoffer som kan være skadelig for øyet eller det følsomme området rundt øyet. Alle hunder og katter med rennende øyne må rengjøres for å ikke risikere infeksjon, og for å hjelpe dem med den irritasjonen og kløen som væske fra øyet årsaker. Dette gjelder uavhengig av farge på pelsen, alle trenger å rengjøres. Det er også viktig å bruke produkter som lufter huden ettersom dette er et must for å unngå problem og infeksjoner. Eye Envy-produktene rengjør dypt samtidig som de etterlater pelsen i den fine, rene fargen som den har fra naturens side.

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 0 (0 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke